20.08.2018

HyperX partner portal

HyperX je brand visokokvalitetne gaming opreme koju proizvodi Kingston Technology, najveći svjetski nezavisni proizvođač memorijskih čipova i SSD-ova. HyperX je ponosni sponzor više od 20 gaming timova i glavni sponzor Intel Extreme Masters i Dreamhack festivala.

Zbog širenja poslovanja, za Kingston smo izradili HyperX partner portal.

Osnovni elemenat partner portala je DAM, digital asset management sustav koji više desetaka tisuća opisa proizvoda, slika, video klipova i drugih materijala. Portal osigurava Kingstonovim prodajnim partnerima iz 20 zemalja pristup svim informacijama na 6 različitih jezika.

Više
01.10.2017

Low and Bonar Corporate portal

Low and Bonar je vodeći proizvođač tehnoloških materijala za industriju i graditeljstvo, izravno prisutan u 20 zemalja.

Do sada je Low & Bonar imao više različitih web stranica na raznim domenama, koje nisu bile usklađene sa korporativnim brandom, a sadržaj su uređivale različiti odjeli korporacije. S našim smo partnerima izradili korporativni portal baziran na CMS platformi, koji objedinjava upravljanje sadržajem cijele tvrtke i njenih podružnica na jednom mjestu.

Tako danas jedinstveni CMS čuva i prikazuje sav online sadržaj i sve digitalne sadržaje kao što su slike, video klipovi i dokumenti. Iz jedinstvenog CMS-a se prikatuje i glavna korporativna stranica, kao i razni brand micrositeovi. Uz to, sve su stranice lokalizirane i prevedene na 6 jezika.

Visoku pouzdanost i brzi odziv osigurava “elastični” Amazon AWS hosting na 2 geografske lokacije, uz korištenje CloudFront CDN-a.

Više
06.03.2017

Grant Thornton G portal

„G“ je projekt Grant Thorntona koji pružanjem usluga i umrežavanja pomaže menadžerima malih tvrtki da ubrzaju rast svojih organizacija.

„G portal“ je centralno mjesto za startupe i male poduzetnike na kojem mogu naći informacije i kontakte vezane uz razvoj poslovanja, financiranje, investicije, razvoj kompetencija i slične teme ključne za razvoj tvrtke. Interactive1 je izradio portal na kojem je integriran Gigya Identity Management Platform u WordPress CMS. Na taj način je osigurano potpuno personalizirano korisničko iskustvo, sa sadržajem odabranim za svakog pojedinog korisnika. Gigya na ovom projektu također osigurava i „single sign on“ te praćenje ponašanja korisnika korištenjem „big data“.

„G portalu“ performanse i skalabilnost osigurava hosting na Amazon AWS-u, uz korištenje ElasticBeanstalka i Fastly CDN-a.

Više
19.12.2016

Responsive PwC Inform

Nakon gotovo godinu dana razvoja u produkciju je ušao PwC Inform verzije 3.10, koji sadrži velik broj novih funkcija te se automatski prilagođava veličini ekrana na kojem se koristi.

Ova verzija je kompletni redizajn prethodne, napravljen je kao responzivan i adaptivan tako da se prilagođava veličini ekrana klijenta.

Od ostalih bitnih novosti, značajno je pojednostavljeno korisničko sučelje, na kojem je više različitih kontrola objedinjeno u jedan „toolbox“ optimiziran za ekrane kojima se upravlja dodirom.

Web verziju novog Informa slijediti će PC verzija čiji je izlazak planiran za drugo polugodište 2017.

Više
31.05.2016

Tražimo Java programere!

Opet zapošljavamo!

Ako dobro poznaješ Javu, veseli te programiranje i nove tehnologije, a problemi su ti uvijek izazov, javi se na naš natječaj. Imati ćeš priliku raditi u malom ali izvrsnom timu, koristeći neke od najzanimljivijih novih stvari u našoj branši.

Za dobivanje posla neophodno je da dobro poznaješ Java EE, a poznavanja svih ostalih programskih jezika, platformi i biblioteka je dobrodošlo ali nije nužan uvjet.

Ako ti ovo zvuči zanimljivo, pošalji nam svoj životopis.

Više
30.04.2016

International Union for Conservation of Nature – IUCN

IUCN je međunarodna unija sa sjedištem u Ženevi koja brine za očuvanje prirode. Unija ima preko 1.300 organizacija-članova (vlade, javne ustanove, civilne udruge), te okuplja preko 16.000 pojedinaca. Unija je glavni izvor konzervatorskih podataka, analiza i procjena za cijeli svijet.

Prikupljanje, čuvanje i pregled tih podataka je iznimno složen posao, za koji je organizacija projekata i procesa kritična. Interactive1 je za IUCN odradio integriraciju projektnih procesa uz korištenje Microsoft Dynamics sustava kao centralnog mjesta za pohranu svih podataka.

Uz skupljanje i spremanje projektnih podataka, paralelno se implementira sustav za izvještaje prema prema predefiniranim standardima, što višeslojnoj strukturi korisnika unutar organizacije omogućava brzi i jednostavan put do traženih podataka.

Više
17.03.2016

Cole & Son – tradicija i suvremenost

Cole & Son je londonska tvrtka sa 150 godišnjom tradicijom izrade luksuznih zidnih tapeta. Njihove tapete nalaze se po zidovima mnogih prestižnih britanskih zdanja, uključujući i Westminstersku palaču.. Njihova arhiva sadrži preko 1.800 uzoraka dizajna, od kojih su najstariji iz 18. stoljeća.

Kao inovativna tvrtka bazirana na tradiciji, Cole & Son je prepoznao potrebu za osuvremenjivanjem svog brenda pa je Interactive1 je za Cole & Son izradio aplikaciju za tablet računala koja sadrži cjelovitu zbirku uzoraka. Aplikacija omogućava lako pretraživanje kataloga, koji se može pretraživati po različitim kategorijama, te galerije fotografija najvrednijih prostora opremljenih njihovim proizvodima.

Više
20.02.2016

Vozi – štedi

Za tvrtku VOZI ŠTEDI razvili smo IT rješenje koje uključuje Android i iOS mobilne aplikacije, centralni serverski sustav, te prateće web aplikacije.

Mobilna aplikacija koristi se tokom vožnje automobilom, na telefonu se uz upotrebu detaljnih GIS mapa prati brzina kretanja koja se uspoređuje sa dozvoljenom brzinom na svakoj dionici puta. Sve se informacije pohranjuju te se tako izrađuje vozački profil korisnika. Registrirani korisnici sa dobrim vozačkim navikama tako mogu ostvariti dodatne povoljnosti i popuste prilikom redovite registracije automobile.

Više
01.11.2015

Cunningham Lindsey korporativni portal

Cunningham Lindsey je vodeća tvrtka za management rizika i upravljanje potraživanjima, sa više od 600 ureda u 60 zemalja svijeta. Tvrtka je u različitim teritorijima imala website bazirane na različitim tehnologijama, i nije imala jedinstveni pristup za njihov hosting i održavanje.

Interactive1 je implementirao CMS te objedinio sve website pod jedinstvenu platform, izradio globalni portal i ostale micro-siteove. Takoðer smo osigurali hosting u “oblaku”: sustav smo instalirali na Amazon AWS kao redundantan kluster sustav u dvije regije (Europa i Japan), te smo implementirali CloudFront kao content delivery network. Time je osigurana visoka pouzdanost sustava, te brzo učitavanje stranica iz svih zemalja u kojima Cunningham Lindsey ima klijente.

Više
18.11.2014

ZAPOŠLJAVAMO!

Zbog povećanog obima poslova tražimo web programera.

Ako te veseli programiranje, nove tehnologije, internet i mobilne platforme, voliš raditi, novi problemi su ti uvijek izazov,  i želiš raditi u malom ali izvrsnom timu gdje će se cijeniti tvoj doprinos, javi nam se.

Za dobivanje posla neophodno je da dobro poznaješ sve inačice HTMLa i CSSa te JavaScript. Poznavanja svih ostalih programskih jezika, platformi i biblioteka je dobrodošlo ali nije nužan uvjet.

Za početak, molimo da nam na mail uz životopis pošalješ i svoje viđenje rješenja ovih zadataka.

Više
19.09.2014

Reci.TV

Za produkcijsku kuću Studio DIM isporučili smo video portal za televizijsku emisiju koja svoj sadržaj temelji na video uratcima dostavljenih putem portala.

Javni portal omogućuje zaintresiranima za sudjelovanje u emisiji da se registriraju i pošalju svoje video uratke. U pozadini sustava, prilikom registracije, provjerava se je li sudionik maloljetan te se automatski pokreće sustav koji osigurava pristanak roditelja.

Video snimke poslane u sustav završavaju u posebno razvijenom content management sustavu, gdje ih onda autori emisije i njihovi suradnici mogu pregledavati, dodatno obrađivati i slati na druge video portale (YouTube, Vimeo), kao i dijeliti po socijalnim mrežama.

Portal je dostupan na adresi http://www.reci.tv a emisiju možete pogledati ponedjeljkom i utorkom na HTV1.

Više
20.05.2014

Praćenje cijena u realnom vremenu

Za Gospodarsku komoru Cuneo u Italiji nadogradili smo sustav za praćenje cijena roba i usluga, dodavši mu novi modul za obavještavanje o promjeni cijena u realnom vremenu.

Sustav omogućuje komercijalnim pretplatnicima da odaberu kategorije roba ili usluga, ili čak pojedinačne proizvode za koje žele dobivati obavijesti. U slučaju promjene cijene sustav pretplatniku šalje obavijest o cijeni putem SMS poruke. Na ovaj način GK Cuneo osigurava svojim korisnicima na terenu najsvježije informacije, te višestruko smanjuje broj poziva svom kontaktnom centru.

Više
17.04.2014

Testiranje u oblaku

Interactive1 je klijentu u Ujedinjenom Kraljevstvu isporučio integrirani sustav za testiranje mobilnih aplikacija u „cloudu“.

Radi se o kompleksnoj „cloud“ aplikaciji za kontrolu raspoređivanje dijeljenih resursa za testiranje. Aplikacija omogućuje velikim timovima developera da efikasno dijele  ograničeni broj mobilnih uređaja raznih modela unutar jednog ili više razvojnih timova. Kontrola resursa se vrši putem dinamičke uspostave i prekidanja mrežne rute između programera i uređaja. Aplikacija je integrirana sa razvojnim sučeljem (IDE) našeg klijenta, ili se može koristiti iz standardnog web browsera.

Više